Yleiset kysytyt kysymykset

Tällä sivulla on vastauksia yleisiin kysyttyihin kysymyksiin. Lisää yleisiä kysyttyihin kysymyksiin löytyy vastauksia Facebook-sivuiltamme.

Kuinka paljon tallennustilaa Meiliboxi.fi-sähköpostilaatikoissa on?

Tallennustilaa löyryy jokaisesta sähköpostilaatikosta 1Gt-verran. Tallennustilan määrää ei ole mahdollista nostaa.

Onko Meiliboxi.fi-palvelun käyttäminen ilmaista?

Toistaiseksi ainakin. Ei tiedä koskaan mitä tulevaisuuus tuo. Toimintaa rahoitetaan tällä hetkellä Googlen mainostuloilla

Kuinka turvallinen palvelu on?

Kysymys kuuluu: Luotatko suomalaiseen sähköpostipalveluun joka ylläpitää palvelimetkin Suomessa? Palvelumme käyttää SSL/TLS yhteyttä aina kun käytät sivuamme tai palveluitamme. Voit salata sähköpostivietisi käyttäen PGP-avaintasi, niin ei kukaan kuin sinä ja vastaanottaja pysty lukemaan sähköpostiviestiä. Muista varmistaa että käyttäjätililläsi on vahva salasana.

Kirjautuminen ei onnistu!

Varmistathan että kirjoitat käyttäjätunnuksen ja salasanan oikein. Käyttäjätunnus on muotoa tunnus@meiliboxi.fi (korvaa "tunnus" omalla tunnuksellasi" ja sillä voi kirjautua Webmailiin ja sähköpostiasiakasohjelmalle kuten Outlook ja Thunderbird. Alla on ohje miten nollataan käyttäjätunnuksesi salasana, kokeilethan sitä. Jos et siltikään pääse kirjautumaan, voi mahdollisesti olla kyseessä vikatilanne tai käyttäjätunnuksesi on suljettu väärinkäytön takia. Vikatilanteista tietoa Facebook-sivuillamme

Miten voi vaihtaa salasanani

Voit vaihtaa salasanasi tästä

Miten voin vaihtaa palautussähköpostiosoitettani?

Voit muuttaa sen tästä. On tärkeää pitää palautussähköpostiosoite ajantasalla, sillä se on ainoa tapa palauttaa salasana käyttäjätilillesi! Mikäli palautussähköpostiosoite ei ole ajantasalla tai ei pysty vastaanottamaan palautuslinkkiä, tilin salasanaa ei voi palauttaa.

Mistä löydän sähköpostiasetukset sähköpostiohjelmalleni?

Ne löytyvät täältä . Useimmat sähköpostiohjelmat kuten Outlook ja Thunderbird osaavat hakea sähköpostiasetukset automaattisesti palvelustamme.

Kuinka suljen Meiliboxi.fi sähköpostitilini?

Voit sulkea sen täältä . Poistamme sähköpostitilisi sähköpostiviestit automaattisesti kun tilisi suljetaan. Poistettuja viestejä ei ole mahdollista palauttaa.

Miten voin ottaa yhteyttä väärinkäyttötilanteissa?

Väärinkäyttötilanteissa voit olla yhteydessä lomakkeella. Huomaa, että tämä ei ole asiakaspalvelukanava. Palvelussamme ei ole asiakaspalvelua ja se on itsepalveluperiaatteinen.